Marinadi:
1/2 dl ruokaöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl sweet chili -soosia
1 rkl soijakastiketta
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
korianteria
currya
1 sipuli
(100 g wokkivihanneksia)
(100 g wokkivihanneksia)
400 g maustamattomia kanasuikaleita
2 dl ruokakermaa
Sekoita öljy, valkosipulimurska ja mausteet. Heitä kanat sekaan ja anna marinoitua mikä tahansa aika väliltä 20 minuuttia - 24 tuntia. Pilko sipuli ja ruskista voissa. (Lisää wokkivihannekset). Lisää kanat, paista kypsäksi ja heitä ruokakerma perään. Anna hautua noin 10 minuuttia. Tarjoa riisin tai riisinuudelin kanssa.
Aamen tälle. Hunajamarinadi - hrrr.. Tämä näyttää mainiolta - laitanpa ylös!
VastaaPoista