maanantai 3. syyskuuta 2012

Laiskaa alkanutta viikkoa kaikille!

Olen ollut laiska ja syönyt pari päivää vain peruna-kasvis-munahässäkkää. Tiedättekö, ensin on sunnuntaiolot ja sitten tulee se kirottu maanantai. Ajattelin eilen ja vielä tänäänkin, että tästä mössöstä en kyllä kehtaa edes mainita kenellekään, koska ei tätä kokkaamiseksi voi kutsua. Sitten mietin, että niin, teen tätä kolmatta kertaa kahden päivän sisään, ei tämä nyt niin huonoakaan ole. Ja mitä sitten, vaikka tätä varten ei tarvitse käydä keräämässä tryffeleitä täysikuun aikaan vaan tämä valmistuu vasemmalla kädellä vartissa. Jokaisella varmasti on oma versionsa sunnuntaispydäristä ja ainakin tämä omani pieksee pakasteessa eläneen serkkunsa mennen tullen.

Ajattelin muuten jättää tänään salin väliin ja syödä koko illan katsellen samalla Sex and the Cityn uusintoja. Enkä aio edes potea huonoa omaatuntoa. Huomenna ehtii taas suorittaa.

 
 
 
Pikainen pottuhässäkkä (2 annosta)

voita
5-6 perunaa keitettynä
2 munaa
1 punasipuli
(valkosipulia)
pätkä kesäkurpitsaa
paprikajauhetta
mustapippuria
suolaa

Pilko sipuli, potut ja kurpista. Paista voissa. Lisää mausteet ja heitä perään munat. Pyörittele kunnes muna on kypsää.

lisäksi:
majoneesia, ketsuppia, sinappia, tuoretta paprikaa, salaatinlehtiä näön vuoksi, katkarapuja, pekonia, sweet chili -soosia, aurajuustoa, suolakurkkua tai ihan mitä ikinä haluat ja kaapista sattuu löytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti